Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödrop!

 

 

Nordpolens isar smälter!

och här sitter vi och skriver dikter...

Hjälp!

Rädda världen!




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-10 11:07



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och tänkvärt om hotande katastrof!
2018-10-10

  Kungskobran VIP
The greatest fear is fear itself.
Franklin D Roosevelt
2018-10-10

  Bodingen VIP
ÄNTLIGEN FÅR VI VARMARE KLIMAT
DÅ KAN VI PROVA ODLA ANNAN MAT
TÄNK VAD FINT NÄR SOLEN SKINER
GÅ NAKEN OCH PLOCKA APELSINER
SKÖRDA DRUVÅKRAR MED TRAKTOR
IKLÄ MED 900 I SOLSKYDDSFAKTOR
SVINGA SIG SÅ ROLIGT I LIANERNA
NÄR VI SKA PLOCKA NER BANANERNA
2018-10-10

  Eva Langrath VIP
Stark Brandfackla
2018-10-10

  Fulbergarn


Det var en ovanligt sval vår på Nordpolen läste jag, men sommaren var tydligen varm där oppe också
2018-10-10

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Stark poesi från själen, eller ens dikterad på ett givet tema.
Är det en fråga som vem repor och rakar pengar som löv?
2018-10-10

  Cikoria Blå VIP

Att vi inte skäms!
Men du sätter fingret på något;
vår ångest.

2018-10-10

    ej medlem längre
Vi tänker bara högt;)
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP