Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så é de´

 

 

nä, int´vill ja´skriv om kärlek å sånt däringa tjafs

de finns så mye annat på vår jord

som till exempel alle vackre blömmer

å hur gott di dofter

å havet! havet som ä´så tjusi´t!

fast ja dopper bare tårna

de´e´så förgrömmat kallt i vattnet

vi har ju världens, nästan, vackraste natur

ja, så mye vi har att va´tacksamma över

man blir nästan tårögder, snyft

det gör ont i hjärtat mitt

det känns precis som kärlek ta mej tusan!




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-05-08 17:38



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
underbara e dina ord,
rytmen likaså
allt det bästa
om kärleken ...
2024-05-13

  Bodingen VIP
Du får int' glömme missommern!
2024-05-12

  Marita Ohlquist VIP
En härlig text på dialekt om livet och naturen.
Ja, vi har mycket att vara tacksamma över.
2024-05-10

  Sparvögat VIP
Härligt språkat om jorden, havet
och kärleken…
2024-05-10

  ULJO
"Kärleken blir större ju mer man slösar med den"
2024-05-09

  Kungskobran VIP
Så rätt så, allt är kärlek
2024-05-08

  bohemen VIP
Vad är det för dialekt?
Värmländska?
2024-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP