Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärlek

 

 

kärlek är en gåva väl att vårda

öda inte tid på ord så hårda

 

låt inte vardagens tristess råda

det gynnar absolut er båda

 

varma ord av kärlek tala

det är som en vacker tavla

 

glöm ej den sköna kramen

gör gott för den sköna damen

 

i kärleks tecken förena er

med kärleks ögon ser

 

det lycka är att kärlek få

det finaste på jord uppå

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-05-03 18:03



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Fina ord till kärlekens gåva…
2024-05-06

  Susen VIP
Fint
2024-05-05

    Lena Staaf VIP
Goda råd för att bevara kärleken.
2024-05-03

  överlevaren VIP
Kärlek gör gott!
2024-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kärleken som vi så väl behöver för att trivas och må bra.
2024-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP