Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ytterst kort inhopp. Hav misskund med en nöd. Återkommer när den skäggiga ångestbebisen kravlat ut ur bröstet... Drugs & Hugs! <3


Ballad ifrån bunkern

 

 

Hjärnflimmer

Hjärnfilmer

Bombad med bilder

Av barns vingklippta själar

Drömlik pornografi

 

 

Inkapslade hågkomster

Sursöta draperier dras undan

Affischerar batikfärgat hat

Grådaskig könsstympning

Till folkmassans munterhet

 

 

Och någonstans

I ett moln av krut

Dör den sista duvan

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-12 13:32



Bookmark and Share


  Börje Larsson
Starkt.....
2018-10-13

  Öknens Ros VIP
dystra tankar färgar sinnet.
2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP