Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nycklar

Trädens täta
kronor

markens
bladguld

tack för tak
över huvud
taget

skydd för
frisk
fruktfundering

svamptramp
följer
fuktens
egen stig

nycklar
ner till
skogens
slutna rum




Fri vers av Petter Wingren
Läst 224 gånger
Publicerad 2018-10-13 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren