Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ro

Vatten rinn
porla stiljtje i mitt blod
fridsamma ringar på vattnet
skräddares ytåkning
och björkarnas susande
lägger mjukaste bomull i mig 
Ro, ro i min själ
Ro, ro över sjövatten
Fyll mig med stänk och kyl mina rosentår
med ditt sjöavatten
Näckrosors prakt blända
även herr Trollslända




Fri vers av Lindalou
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-13 19:39



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Så vackert. När jag läser den hör jag naturens ljud. Den fyller mig med frid.
2018-10-27

  Lars Hedlin
Så fint skrivit!
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou