Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tonårspekoralens Rolls Royce...


Den enda värme som finns kvar är den från din kropp

 

 

Jag gnider mitt skinn mot en skir horisont 

uppfläkt av regnbågsfärgade fusioner.

Jag nuddar himlens rostiga pansar

med en hud som sett på tok för mycket,

men nu får blunda sig fri.

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-15 14:41



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Snacka inte pekoral! Du skriver som en svartklädd Gud.
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP