Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor åt gröt - Far åt helvete!

 

 

Tick-tack, tick-tack
bomben detonerar snart
imploderar i mitt svarta mellangärde
i mitt ruttna solarplexus
städar allt rent
så att jag får gå hädan
lika vackert oskuldsfull
som ett dödfött barn

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-15 20:28



Bookmark and Share


  henke_r
Enbart titeln borde få nobelpriset i litteratur, fysik, kemi och ekonomi.
2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP