Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ...

 

i djupet av själen

roterar livet mellan vårt namn

bokstäver valsar

lär oss fånga fåniga illusioner

världen pulserar utanför

vår egna saga

stunden är genomlysande

jag präntar in känslan 

i solens reflexion

du

är min längtan

min munterhet

mina solstrålar och skuggstrålar

alltid i mitt hjärta




Fri vers av Rise Little One
Läst 251 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-16 16:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Alla borde ha sin egen "du"...speciellt om denne "du" är så som du beskriver här...såå vackert...
2018-10-20

  Lars Hedlin
Mycket fint :)
2018-10-18

  Quasimodo
Ord fyllda av kärlek som snurrar runt i din längtan och ditt liv.
2018-10-17

  Blomma-Stjärna VIP
så fina ord
och underbara bilder
i din kärlekspoesi!
2018-10-16

  Ninananonia VIP
Så fint :)
2018-10-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
En sådan du borde alla ha i sina hjärtan
2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One