Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Metoden för att skapa kan ta sig väldigt olika uttryck, oavsett vad du skapar och i vilket slags material. Du kan säga exempelvis att du kan inte måla eller spela piano, för att det tar tid från din vurm att skriva eller älska...


Spridda anteckningar (8)




Dina tysta samtal med 'ingen', varför skall någon söka förklara för dig de är av religiös art, krossas någons världsbild av att du verkar tala med dig själv?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-08 10:17



Bookmark and Share


  danne //

Så slagfärdigt hur en enkel mening kan bidraga till en slags irrationell klåda av ord fascinationen är lockande nästa erotiskt att skriva ordet i sig skrida fram med en rak pinne på ett material som snabbt suger åt sig ” the word to a creation of a sentence to a brand new line a row that brings the imagination to curl those grey ones “

Som
att känna sina svagheter är väl ärligt .. fröken katt med sinne för ord å äkta känsla hur bokstav en bok med pinne styrs till att bindas till mening-ar till ett stycke , nå väl ett styck e kan vara ett slags vikt i en beståndens del adjektiv lr substantiva lr verbande nya betingelser som träd.. i en allé .. mer rader ! visste du att många skriver bakvänt å boken delvis ett träd men även den man bläddrar friskt bland bladen å hämtar närings rika ämnen ur. vart blad kan vara oskrivna sådana eller fyllda i kapitel delar en full följetång , vilket instrument kan ej nypa ens inre med förundran och liv som sorg.. ett enkelt a till ö kan spridda kärlekens kraft till meningar med strålande styrka lr mörker av det djupaste i den bubblande omordnande ord värld av fantasin ...
gillar lr berörs av din text med fascination!

som alltid
vänligen Danne

2020-05-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP