Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sista mjuka leendet

Det sista mjuka leendet
trädens spröda löv
släpper taget för att falla
lämnar tyst detta liv
det är snart vinterns tid




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-22 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP