Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattets psalmodikon

Förbehåller mig rätten att tvivla

både på trons saliggörande
och tvivlets självtillräcklighet

faktiskt tvivlar jag på allt

utom skrällarna
från skrattets psalmodikon

Spillkråkans och måsarnas
evangelium




Fri vers av Simon Ekström
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-20 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Ekström