Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pubertal tuberkulos....


Ektoplasma med testosteron

 

 

 

Jag tillåter mig att bära gräddan

av Ditt smutsiga, bedrägliga blod;

nerstänkt över den grådaskiga klänning

som min mor en gång gav till mig

att hedra och ära.

 

 

 

En retroaktiv abort med tio tår -

Du blir aldrig mer än så -

Oavsett vilka finter eller blinkningar

som bor i Ditt plundrade hjärta…

så står vi enade i stålstormen.

 

Din mittbena är ett inställt självmord.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-20 23:57



Bookmark and Share


  henke_r
Jag måste tillägga att dina texter är som bäst när du inte har med uppladdade bilder, utan enbart fläskar på med egenproducerat material. Dina ord är mer än tillräckliga för att ruska om läsaren.
2018-10-22

  henke_r
”Din mittbena är ett inställt självmord.” skulle jag kunna tänka mig att ha på väggen, i stället för ”carpe diem” som alla Svenssonpar kör med:)
Förbannat skarpt diktat!
2018-10-22

    ej medlem längre
Håll dig undan från Aina så går allt bra.
2018-10-21

  Fulbergarn
Ja man är som man är
2018-10-21

  Öknens Ros VIP
Den desillusionerade poetens ord.
2018-10-21

  Såhimlatröttpålivet
Skitsvårt, ibland, att komma undan sitt arv...

Hatar mitt eget
2018-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP