Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Draken

Har slagits mot draken inuti

"Andra får leva,
men inte du"

Den tog mina vapen och min sköld

"Försök inte kämpa,
ge upp nu"

Fick mig att tvivla på mina krafter
Försvarslös och utan röst
Ensam på ett brinnande fält
Vågade inte, rädslan var störst

Glömde bort min egen armé
Stolta, lojala med vapen i hand
Kom till undsättning,
en efter en

Tillsammans tog vi kampen,
krigade och vann
Det finns krafter starkare
än ångest och svärta

Det finns glädje och ljus
Lyckan bor i mig
Den finns i min själ
och i mitt hjärta

















Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 261 gånger
Publicerad 2018-10-21 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake