Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet du aldrig kommer läsa men ändå... ibland är det svårt att säga..lättare att skriva.. så...grattis på våran dag


tVå År vI tVå

du
någon
något jag aldrig mött
känt
vetat om finns
Fortfarande svårt att förstå
fatta vissa saker
du tänker annat
annat än jag
eller någon jag någonsin förr släppt in

Två år idag har du stått ut
jag
mest
lärt

Underbara du
TACK för du står ut med mig
TACK för att du finns
TACK för att du är du

älskar dig
älskar att titta på dig
förundras över ditt sätt att göra saker
allt du är
gör
är
visar
är saker jag saknat i mitt liv
du driver mig fram till något bättre

Jag vet älskling att jag inte alltid visar
beter mig
ibland blir jag arg
upprörd över ditt sätt att tänka
inte alltid överens
kommer heller aldrig va

Men
TACK för jag fått träffa dig
Ska göra allt jag kan för att vi ska fortsätta leva tillsammans
alltid
jag på mitt vis och du på dit men ändå
tillsammans
För
JAG
ÄLSKAR
DIG LIXOM




Fri vers av kråkan VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-22 19:14



Bookmark and Share


  aol
Kram blev bara så djupt berörd,
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP