Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanningen i vit ögat


jordens slut

varje dag som går
hur jag än mår

måste allt falla på plats
innan jag står på en avsatts

hur kommer världen av
alla sopfyllda hav

världen är inte alltid bra
men jag kan inte bara dra

en dag kommer världen stryka med
då kan vi inte bara ta ett avsked

det är nu det är akut
nu är dikten slut




Bunden vers (Rim) av dalos
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-23 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dalos
dalos