Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fast

fast i denna värld
djuvulen vill inte ha mig
döden kan inte ta mig
himmelen är ett minne blot
vart ska jag vandra i efterlivet
för många fel för gud
änglarna gråter var minut
de fel jag gjort gör jag inte mer
kommer inte göra igen
trots det kommer jag ingenstans
jag får göra detta liv
värt att leva
som om varje hjärtslag
och varje andetag var mitt sista




Fri vers av dalos
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-23 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dalos
dalos