Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ond eller god

ingen männsika föds ond eller god
vi båda har två hungriga vargar
en ond en god, allt beror på
vilken man matar

vem matar du?




Fri vers (Fri form) av dalos
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-23 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dalos
dalos