Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden som inte syns

Var har dagens text
tagit vägen?
Bilden av dagens
tillblivelse syns inte
och som om det inte
skulle räcka
Tog också denne
någon
smaken och doften
med sig
i morgonrusningen
Känslan av modlöshet
Tyngden
Svårmodet
Svärtan
blev till ditt ok
att bära dagen lång




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-24 08:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tungt ok att bära, må det bli lättare framöver!
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP