Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid brunnens kant

Vid brunnens kant
synas djupen
falla fastna drunkna

vid brunnens kant
hämtas vatten
törsta längta dricka




Fri vers av Petter Wingren
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-24 18:05



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Två sidor av saken, det vill säga livet, läser jag i din fina dikt. I kort dikt ryms det stora.
2018-10-25

  Stanley Rydell
Paradox du älskade!
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren