Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medvetandets djup

Nedsänkt i medvetandets
djup
hörs en fågels pipande
läte

Rädslan gör sig påmind

Tanken på ett nytt sorts
mod
föder hopp
Ja näst intill
stående ovationer

Det är livet som talar här

Ständigt i rörelse
mot någonting nytt

Låt erfarenheten tala
till punkt

Vila får du sedan




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-25 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP