Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Novembernatt 2016

Stjärnorna lös så starkt den där tidiga novembernatten
Jag hade precis bytt till vinterkappan
Men hade glömt vantarna hemma

Efter en del hetsdrucken rusdryck
Kändes kroppen lätt och varm

När jag begav mig ut i novembernatten
Kyldes kroppen genast ner av den kalla vinden

På rygg ligger du och jag och tittar på stjärnhimlen
Jag viskar att jag är kall
Trots att jag har vinterkappan knäppt upp till halsen
Du drar mina fingertoppar innanför din jackärm

Jag kryper närmare
Nu är det bara du och jag i novembernatten




Fri vers av cla.rice
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-25 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cla.rice