Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En metafor för något mycket, mycket större.


Glittrande asfalt

I det gula skenet från gatlyktorna
Glittrar asfalten
Så vackert
Men varför ska jag lita på asfalten
När den bara vill få mig att ramla




Fri vers av cla.rice
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-29 18:58



Bookmark and Share


    tillbakatillsamtiden
JÄKLAR vad bra
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

cla.rice