Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarblå himmel

Räcker inte till
Kan inte vara två
När jag knappt kan vara en

Himlen är inte blå likt dina ögon längre
Mörka moln har ersatt den, likaså regn
Som nu piskar mig i ansiktet

Och du
Har ersatt min blomning
Mot en annan
Vackrare än min




Fri vers (Fri form) av cla.rice
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-07 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cla.rice