Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla texter i "Rost serien" är inspirerade av datorspelet "Rust".


Rost II

Bygger ett hus av sten och metall med lås och en stor dörr.
Jag tillverkar vapen och bomber, jag ska ha allt det där som du skrapat ihop. När du sover om natten smyger jag ut, och se du har en miss i din säkerhet, jag sätter mina bomber och väntar tills de har smällt av, jag skjuter dig i din sömn och spränger mig in till dina dyrsaker som du försöker gömma bakom de små dörrarna.
Tömmer dina vapenförråd för att stärka mitt arsenal. Och plundrar allt av värde för att säkra mitt hem. Hemma väljer jag att plocka isär dina vapen och skapa mina egna ritningar för massproduktion. Stärker reglingen i mina väggar sätter in större dörrar, allt för att ge mig av till nästa granne. En dag styr jag världen, håller den hårt med min terror.




Övriga genrer av Noll Grader
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-26 09:46



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra denna
2018-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Noll Grader
Noll Grader