Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I rosa-röda led

Stammoderns
taktfasta steg
får marken
att skälva
Några
trumpetstötar
och alla honor
ansluter sig
Svans,snabel,svans
hakar i det rosa-röda
ledet
och som
en enda kropp
för de varandra
vidare
mot gryningen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-26 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP