Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens 2

 

Om jag lägger mig ner och dör en smula - är jag människa då?

Om jag ligger kvar och låter stövlarna kliva obekymrat över min kropp.
Om min inre blick har slocknat och jag lever per automatik, utan lust.
Om jag lyder utan att fråga.

se in i mina ögon, in i min själ.
se invanda mönster.
se återskenet av passerade dagar och tankar.

Är jag människa då?

Är jag den människa jag vill vara...då?

 

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-17 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta