Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu.

Så varför skriver jag i desperation
Med bakbundna händer och eftertänksam ton.

Kunde jag lämna allt som redan lämnat mig.
För någonting mer tryggt, någonting jag ser i dig.

Jag slappnar av och blundar.

När undran byts mot förundran.
I dalen där grässtråna skär små snitt i min hud.




Fri vers (Fri form) av MickeP
Läst 97 gånger
Publicerad 2018-10-27 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MickeP
MickeP