Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid.


Jag har ingen tid kvar från igår
Jag har ingen tid kvar från idag.

För tiden har ingen någonsin styrt.

Ingen chans att samla den. Ingen chans att säga avbryt.
Och som jag jagade tiden, den som en dag tar slut.
Och som jag väntade på den. Timma in och timma ut.

Men ju mer tid jag fick desto mer tid gick mig förlorad.
Och när jag äntligen förstod, hade min tid på jorden tagit slut.




Fri vers (Fri form) av MickeP
Läst 102 gånger
Publicerad 2018-10-27 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MickeP
MickeP