Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå emot maskiner


Vad pratar dom om
dom som har så mycket åsikter

Om allting

Kan jag lära känna någon
genom hans åsikter

Det känns
som att det är bättre
att inte orka

Man hör så mycket
dittan
om dattan
så man vill gråta

Spy på meningar
som påstår
att det är viktigt
att tycka

Vad spelar det för roll

Snälla

Säg inget

för då får jag veta
så mycket mer om dig




Övriga genrer av innakarin
Läst 185 gånger
Publicerad 2018-10-28 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin