Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spång över ravinen

Låt ingen
tala om för dig
att du inte kan

och ta ifrån dig
din förmåga

låt ingen
tala om för dig
vem du är

och ta ifrån dig
din existens

jo låt dom
tala
men lyssna
inte

jo lyssna
men ta det inte
i din mun

jo ta det
i din mun
men svälj
inte

men den som
modigt tar sig
över ravinen

på förtroendets
rangliga spång
utan räcke

honom
ska du möta
henne
ska du följa




Fri vers av Petter Wingren
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-29 22:06



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Jättebra!!!
2018-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren