Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Vi är viltet

Chauffören försjunken i egna
hudveck
tiger
biljetter
med blicken
i skäggväxt
medan flak av kläder
fläks upp
mot kuren

Barnet i vagnen
bär mörka glipor
på krönet av sina kinder,
ansiktet
sviktar
som en tuva
under mössan
när bussen
kör

Gliporna blir mindre
när kinderna stiger

Gliporna för blicken
försvinner

Starrgräset
tätnar kring trafiken

Barnet sover

Inne i hålorna:

Vi är viltet




Fri vers av omobulle
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-30 20:49



Bookmark and Share


  cilax VIP
tycker mkt om
2018-11-22
  > Nästa text
< Föregående

omobulle
omobulle