Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra droppar

En droppe
från himlen
är inte regn

två droppar
från himlen
får mig att se upp

tre droppar
jag sänker min blick
mot jorden

en droppe
på kinden
är inte gråt

två droppar
på kinden
får mig att se upp

tre droppar
jag blundar

fyra droppar
regn utanpå
regn inuti

bad i salta
vatten




Fri vers av Petter Wingren
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-31 22:53



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Tät sammanhållen, sinnlig och konkret vävs vatten droppe för droppe i ett flöde av uppmärksamhet
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren