Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnfärd

När himlen är så grå som nu
väcks tanken att den skyddar oss
Varför går inte att förklara
Det behövs heller inte någon sådan

Känslan av beskydd att bära idag
Och att de svarta hålen döljs
bakom en hinna av skyddande vardag

Markkänning är denna morgons bud
Står stadigt på jordskorpans skal
med båda fötterna nu
Flyr inte någonstans innan kvällen kommer




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-01 09:29



Bookmark and Share


  DavidM VIP
En text som inger en sorts lugn, stabilitet. Fint konstruerat.
2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP