Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beredskap

Rullar in över nattens sista andetag
nu

Vågen som inte vill lämna drömmens sköte
Rullar åter in över stränder av ljus

Sandfärgade okända långa smala kustremsor
Vågdränkt natur

Inga människors alls ännu längs
strändernas kustlinje

Inga

Bara naturens egen kraft- beredskap
inför stormen

Stormen som inte kommer
Inte ännu




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-01 09:56



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Väldigt vackert förmedlade naturscener. Snyggt.
2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP