Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flöjt

Flöjt
är också
ett vackert ord

sa hon
apropå
ingenting

och rodnade

varför
rodnar du

frågade jag

du spelar
på mig

sa hon

jag rör
dig inte

sa jag

du ser mig

sa hon

jag är redan
naken

och tog av sig
hela hösten

naturligt
hastigt
utan
tvekan
som
en
flöjt
ton
n

mel
lan
vi
ta
la
ka
n




Fri vers av Petter Wingren
Läst 242 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-02 06:47



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken sensuell ton jag hör i din fantastiska dikt!
2018-11-02

  Stanley Rydell
Helt enkelt väldigt bra!
2018-11-02

  DavidM VIP
Väldigt fin komposition. Gillar hur samtalet / samspelet succesivt tonar bort och ersätts med en annan sorts frekvens.
2018-11-02

  Mow Dean VIP
Jag hör rena, klara toner när jag läser dina fyndiga fina rader.
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren