Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minoriteter i majoritet

Många inser inte
hur mycket
några få
kan göra skillnad
ja även en enda
kan betyda allt

minoriteten
ser ofta
majoriteten
som oslagbar
individen
som ett
skyddslöst offer

majoritetens svaghet
är att individens kraft
dräneras
i övertron på
mängdens makt

men det är inte mängden
som avgör
utan kvalitén
i individens
övertygelse

minoriteter
i världen
är i majoritet
och majoriteter
i minoritet




Fri vers av Petter Wingren
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-04 20:01



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Jag läser medmänsklighet i din dikt. Att göra något betyder mycket.
2018-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren