Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag såg dig nu

Känner sådan ångest
Som jordmassor slutats över mig
Får inte luft..
utan Dig

Saknar dig obeskrivligt
Är ett brännande lidande..
utan Dig

Om jag såg Dig nu..
skulle ljuset av Dig
bota mig?
Ett litet avbrott
Ett andetag av luft






Fri vers av stormen
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-05 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormen