Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens röst

Poetens röst
talar om
ord som tröst

Skummande
vågor och
heta lågor

Att dela med
andra

Som också på
vindlande
vägar vandra




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-06 01:03



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2018-11-08

  DavidM VIP
Finstämda liknelser om poemen.
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP