Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur tystnaden

Ur tystnaden
mellan vindarna
träder löften fram
som ljus ur mörker,
silkesmjuka sanningar
om tidens alla skiftningar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 207 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-11-07 10:50



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Cirklar sluts i nu

Tack
2018-11-10

  WyS VIP
Fin betraktelse!
2018-11-08

  Kungskobran VIP
Löften som en gång var
kan dom stanna kvar?
kanske kan dom aldrig nås
sakta försvinner och förgås

2018-11-07

    April Stark
Fint!! Förmedlar en känsla även om jag inte helt fattar vad du menar <3
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta