Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strävan.

Från ett krossat hjärta, i en stark människa.
Det heliga i projectionen av ett obotligt hopp.
Svagheter i andra, det är lätt att förutse.
Att en personlighets dalar är lika vassa som sten.
Från ett krossat hjärta, i en stark människa.
Som vägrar att förneka, kämpar för att ge.
Den mest fantastiska utsikt, vid kärlekens.

högsta.

topp.




Fri vers av MickeP
Läst 86 gånger
Publicerad 2018-11-08 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MickeP
MickeP