Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var människa

För var människa
som dör

går världen miste
om ett leende
att älska

för var människa
som dör

skonas världen
från ett bortvänt
ansikte




Fri vers av Petter Wingren
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-09 05:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren