Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som är Hon





Allt hon älskar
allt hon gör
är bra för den här
planeten




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lars Gullberg
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-09 12:23



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, dom finns. Tänker på Moder Teresa å hennes systrar!
2018-11-11

    ej medlem längre
En sång till mänskligheten på en planet som är nära att stå i lågor. En förhoppning om att låta kärleken brinna där.
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg