Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasaden spricker



En vit katt korsar min väg

På väg till

jobbet

En höst som blommar

Och smeker min kind

Plötsligt

Slår vemodet till igen

Det drabbar mig

Förlamar
och vill knyta
an

Det vill liksom härska över mig

Bestämma

Jag kliver in i min sfär

Som alltid

Genom

Den där

dörren

För att slukas

av uppgifter

Bitar av ansvar
och fokus

Jag placeras i myllret

Kastas in i verkligheten

Där det kryllar av

Sociala koder

Och måsten.

Ingenstans är jag
mig själv.

Min ansiktsmask krakelerar

Jag svävar

Fritt

Flyger

Och drömmer

Tillvaron splittas upp i fantasi

Och skakig fragment av närvaro

Jag

Faller








Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-10 01:10



Bookmark and Share


    Max Poisé
Ja...sociala koder...ett jävla gissel om man trampar snett...snyggt slut!
2018-11-10

  BenGust VIP
Luftig textmassa som helt logiskt
splittras upp i det suveräna slutet:
"Jag faller".
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP