Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Själv klar ..... självklar ... Klar


JAG ÄR SANNINGEN - aforism

 JAG ÄR SANNINGEN

omöjlig i diffusiteter
självklar i sanna flöden




Övriga genrer av DominiQueen
Läst 432 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-10 13:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sanningen vinner alltid!
2018-11-13

  DominiQueen
Heja Sanningen fina Marita
jag är bara ett försök
med autentiska intentioner
lika fartblind ochnbedövad bitvis av is
som de flesta ...

Men hoppet är sant
LoveShine
DominiQue
2018-11-10

  Marita Ohlquist VIP
Heja dig!
2018-11-10

  DominiQueen
Varför är det så Max?


2018-11-10

    Max Poisé
Och så finns det de som älskar att gå som katten kring het gröt...
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen