Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker dag


Jag kommer ut i det gråa kalla vädret
Som sinnet uppfattar

Det som jag ser
Som omfamnar
Hyreshusen där jag bor
Det som är jag
Som ju är mitt väsen

Jag känner till det
Är bekant med det
Vi känner varandra så väl
Ändå vill det sluka mig.
Trycka på min ömma punkt
Ta min energi
Min ork

Det kommer
förgöra mig

En ”vacker” dag

En vacker dag




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-11 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP