Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Gå! Gå!

Känslan av att vara född igår
Bär morgondagen på sina skuldror

Som drottningen bär sina guldhalsband

Jag ser en lina knytas upp från berg till berg
Och under den
Hör jag folket som födde mig
Ropa
Gå!
Gå!

Men min balans
Inte värdig fötterna jag står på

Gå!
Gå!
Hela natten igenom ropar dom

Knäpper mina händer och ber till änglarna att bära mig härifrån
Naglarna avbitna och inte värdiga att knäppas
Knäpper dom ändå
Snälla
Ta mig
Dit herdarna målar fåren gråa
Ta mig
Till landet där barnen svär




Fri vers av Alfredo Augusto
Läst 665 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-25 01:34



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så himla bra, man känner verkligen orden
gripande och välskrivet, man hör dina ord enda ut!
2006-08-25

    Twobo
Väl skrivet.
Ger en känsla av att vara pressad och jäktad av andra.

Jag kan riktigt se hur dom ropar.
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Alfredo Augusto