Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS! Satir.


Romantik? Äh, sånt tjafs!

 

 

den där romantiken

hör väl till semantiken

romantik är blahablaha

ingenting att ha

det ska kurtiseras

och fraterniseras

gå som katten kring het gröt

när båda är som ett hett göt

båda har samma mål

äta ur samma skål

nä, den där romantiken

är bättre med praktiken

nä, pang på rödbetan bara!

sköna sexet det underbara!




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-13 17:39



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra satir! Romantik är en underskattad vara.
2018-11-13

  Fulbergarn
allt har sin finess ;)
2018-11-13

  Bodingen VIP
Satir? Inte alltid he he
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP