Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inflytande med eller utan flytningar: C och L säger nej

 

SD vill ha inflytande

M "signalerar" att de ska få det 

Åkesson vill slicka röven på Kristersson 

Busch Thor vill att Åkesson gör detsamma med henne

C och L säger nej

M och KD vill ha makt till varje pris

C och L säger nej

SD gör det de är bäst på: gnäller och hotar

 




Övriga genrer av Onomatoprofet VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-14 14:26



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
en sadomasochistisk ormgrop
2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP