Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vrida tillbaka klockan

Du knackar på mitt skal,
får inget svar.

Du sticker dig på tagg,
mina mjukdelar intakta.

Du ropar med megafon,
I ljudisolerad kapsel.

Du reser i tidsmaskin.
Om så ändå vore.




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 128 gånger
Publicerad 2018-11-14 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden